Ova izjava o privatnosti vrijedi za web-lokaciju https://www.adriatica.com.hr i http://www.tteg.hr/

U nastavku navodimo podatke o prikupljanju podataka koji omogućavaju identifikaciju osobe tijekom korištenja našom web-lokacijom. Podaci koji omogućavaju identifikaciju osobe podaci su koji se osobno odnose na vas, kao što su ime, telefon, e-mail adresa ili ponašanje korisnika. Iznimno nam je važna zaštita podataka koji omogućavaju vašu identifikaciju. Ako imate pitanja ili želite znati više o zaštiti podataka, obratite nam se na info@adriatica.com.hr ili info@tteg.hr.

Stalan razvoj tehnologije, promjene naših usluga ili pravne situacije te drugi razlozi mogu iziskivati promjene naše obavijesti o zaštiti podataka. Stoga zadržavamo pravo izmjene ove izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku i preporučujemo da se redovno informirate o trenutačnom stanju.

Prikupljanje podataka koji omogućavaju identifikaciju osobe tijekom korištenja našom web-lokacijom

Ako se koristite web-lokacijom samo radi informiranja, to jest, ako nam ne pružite podatke na drugi način, prikupljat ćemo samo one podatke koji omogućavaju identifikaciju osobe koje vaš preglednik prenosi na naš server.

Kontakt putem e-maila ili obrasca za kontakt

Kada nam se obratite putem e-maila ili obrasca za kontakt, pohranjujemo podatke koje nam pružate (vašu e-mail adresu, vaše ime i telefonski broj) da bismo mogli odgovoriti na vaša pitanja. Ako upotrebljavamo obrazac za kontakt da bismo zatražili unos podataka koji nisu neophodni za kontakt s vama, uvijek označavamo da su neobavezni. Ti nam podaci služe da potkrijepimo vaš upit i poboljšamo obradu vašeg zahtjeva. Ti se podaci pružaju izričito na dobrovoljnoj osnovi i uz vaš pristanak, prema članku 6. stavku 1. točki (a) Opće uredbe o zaštiti podataka. Što se tiče podataka o komunikacijskim kanalima (kao što su vaša e-mail adresa ili telefonski broj), također se slažete da ćemo vam se, gdje je to prikladno, obratiti putem ovog komunikacijskog kanala kako bismo odgovorili na vaš zahtjev. Naravno, u bilo kojem trenutku možete povući ovaj pristanak za buduće slučajeve.

Izbrisat ćemo podatke proizašle iz ove situacije nakon što pohrana podataka više ne bude potrebna ili ograničiti obradu ako postoje zakonski zahtjevi za zadržavanje.

Upotreba programskih priključaka društvenih mreža

Na ovoj se web-lokaciji upotrebljavaju programski priključci

– sharethis.com

Uobičajena je praksa da ovi programski priključci prikupljaju vaše podatke i prenose ih na server odgovarajućeg dobavljača. Poduzeli smo tehničke mjere kako bismo osigurali zaštitu vaše privatnosti, kojima se jamči da dobavljači odgovarajućih programskih priključaka ne mogu prikupljati vaše podatke bez vašeg pristanka. Ti će priključci isprva biti deaktivirani kada posjetite lokaciju povezanu s njima. Programski priključci neće se aktivirati dok ne kliknete na odgovarajući simbol, čime dajete svoje dopuštenje da se vaši podaci prenose odgovarajućem dobavljaču. Pravna osnova za upotrebu programskih priključaka navodi se u članku 6. stavku 1. točkama (a) i (f) Opće uredbe o zaštiti podataka.

Kad su aktivirani, programski priključci također prikupljaju podatke koji omogućavaju identifikaciju osobe, kao što je vaša IP adresa, i šalju ih na server odgovarajućeg dobavljača, gdje se pohranjuju. Aktivirani programski priključci društvenih medija također postavljaju kolačić s jedinstvenim identifikatorom kada posjetite web-lokaciju u pitanju. Time se također omogućuje dobavljaču da generira profile vašeg korisničkog ponašanja. To se događa čak i ako niste član društvene mreže dobavljača u pitanju. Ako ste član društvene mreže dobavljača i prijavljeni ste na web-lokaciji tijekom posjeta, podaci i informacije o vašem posjetu web-lokaciji mogu se povezati s vašim profilom na društvenoj mreži. Ne možemo utjecati na to u kojem točno opsegu dobavljač u pitanju prikuplja vaše podatke. Da biste saznali više o opsegu, prirodi i svrsi obrade podataka te o pravima i mogućnostima postavki za zaštitu svoje privatnosti, pogledajte obavijesti o zaštiti podataka za odgovarajućeg dobavljača društvene mreže. Možete ih pronaći na sljedećim adresama:

Sharethis: https://www.sharethis.com/privacy/

Upotreba kolačića

Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj dok upotrebljavate našu web-lokaciju. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem tvrdom disku predviđenom za preglednik kojim se koristite i putem kojeg mjesto na kojem je kolačić postavljen prikuplja određene podatke. Kolačići ne mogu pokretati programe niti prenositi viruse na vaš uređaj. Služe nam da postignemo bolju prilagođenost web-lokacije korisniku i njezinu sveukupnu učinkovitost. Također upotrebljavamo kolačiće da bismo vas mogli identificirati tijekom naknadnih posjeta.

Ova web-lokacija upotrebljava sljedeće vrste kolačića, čiji su opseg i funkcija objašnjeni u nastavku:

Naziv kolačića Korištenje Tijek
cijena1 ispravaran rad stranice 1 dan
cijena2 ispravaran rad stranice 1 dan
mjesto ispravaran rad stranice 1 dan
regija ispravaran rad stranice 1 dan
tip ispravaran rad stranice 1 dan
ASPSESSIONID Slanje upita i ispravan rad stranice session
__unam social sharing widget 11 mjeseci
cookieconsent_status Kreira se prihvaćanjem uvjeta o kolačićima trajni

Privremeni kolačići

Ovi se kolačići automatski brišu kada zatvorite preglednik. To se uglavnom odnosi na kolačiće sesije. Ovi kolačići spremaju „ID sesije” pomoću kojeg se različiti zahtjevi koje šalje vaš preglednik mogu dodijeliti zajedničkoj sesiji. Na taj se način omogućuje ponovno prepoznavanje vašeg uređaja kad se vratite na našu web-lokaciju. Kad se odjavite ili zatvorite preglednik, brišu se kolačići sesije.

Trajni kolačići

Ovi se kolačići automatski brišu nakon unaprijed utvrđenog razdoblja koje može varirati ovisno o kolačiću. U bilo kojem trenutku možete izbrisati kolačiće u sigurnosnim postavkama svojeg preglednika.

Sprječavanje kolačića

Postavke preglednika i aplikacije možete konfigurirati prema želji i, na primjer, odbiti prihvaćanje kolačića treće strane ili svih kolačića. Uzmite u obzir da u tom slučaju nećete moći upotrebljavati sve funkcije web-lokacije.

Prijenos podataka

Vaši podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama kao opće pravilo, osim ako smo zakonski obvezni to napraviti ili ako je prijenos podataka neophodan za provedbu ugovornog odnosa ili ako ste prethodno izrazili suglasnost da se vaši podaci prenesu.

Sigurnost podataka

Poduzeli smo opsežne tehničke i operativne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od slučajne ili namjerne manipulacije, gubitka, uništenja ili pristupa podacima od strane neovlaštenih osoba. Naše se sigurnosne mjere redovito preispituju i ažuriraju u skladu s tehnološkim napretkom.

Vaša prava

Imate pravo na podatke, ispravljanje i brisanje podataka, ograničenje obrade podataka, prigovor na njihovu obradu i prenosivost podataka. Ako se obrada temelji na vašem pristanku, imate ga pravo povući s učinkom u budućnosti.

Kontakt informacije

T.T.E.G. d.o.o. pozdravlja vaše komentare u vezi s ovom Izjavom o privatnosti. Ako smatrate da T.T.E.G. d.o.o. nije pridržavao ovu Izjavu, molimo kontaktirajte nas na info@adriatica.com.hr ili info@tteg.hr. Koristit ćemo komercijalno razumne napore kako bismo brzo odredili i riješili problem.