Dramalj

Dramalj je privlačno ljetovalište smješteno u Vindolskom kanalu, 3 km sjeveroistično od Crikvenice s kojom ga uz magistralnu prometnicu spaja i lijepa pješačka staza. Cijela je Crikvenička rivijera poznata po pješčanim plažama, pa se i Dramalj može pohvaliti plažom osobito prikladnom za djecu, a postupan i polagan ulaz u plitko more siguran je i za najmlađe. Samo kilometar dalje, na poluotoku Kačjak, u sklopu turističkog naselja nalazi se poznato kupalište s nizom sportskih sadržaja i autokampom, a još jednu pješčanu plažu naći ćete u uvali Manestri smještenoj između Dramlja i Kačjaka.

Dramalj preporučujemo prvenstveno obiteljima s djecom i ljubiteljima aktivnog odmora

Dramalj preporučujemo prvenstveno obiteljima s djecom i ljubiteljima aktivnog odmora jer se ovdje osim šetnje, rolanja, trčanja i vožnje biciklom duž 3 km duge obalne šetnice, možete uspeti do planinskih predjela Gorkog kotara, posjetiti nacionalni park Risnjak i uživati u šumskim područjima Kapele i Plitvičkih jezera.

Kako doći: 3 km sjeveroistočno od Crikvence po Jadranskoj magistrali u smjeru Zadra

Preporučujemo posjetiti: Crikvenica / Novi Vinodolski / Selce / nacionalni park Risnjak / nacionalni park Plitvička jezera / Gorski kotar / špilja Biserujka kod Šila na Krku